...

+31 6 – 11 00 01 84     ✉️ Stuur ons een mail

Over ons

Parketvloer Schuren Amsterdam is onderdeel van De Verbetering Parket. De Verbetering Parket is in 2001 opgericht door Jeroen de Jong (21-02-1978). Jeroen is een vakman met een passie voor het creëren en renoveren van mooie, duurzame houten vloeren.

Een begrip in de vloerbranche

Zijn grote kennis van het hout gecombineerd met zijn creativiteit, zijn voor aannemers, binnenhuisarchitecten en projectontwikkelaars reden De Verbetering Parket in te schakelen. Met meer dan 20 jaar ervaring en honderden succesvolle projecten is De Verbetering Parket inmiddels een begrip op het gebied van vloeren.

Ons werk

De houten vloeren van De Verbetering Parket vonden hun weg naar historische panden, moderne nieuwbouwwoningen, musea, bedrijven en showrooms. Vele honderden vloeren dragen het stempel van De Verbetering Parket. Een groot aantal van deze vloeren ligt aan de Amsterdamse grachten. Maar de vloeren zijn ook te vinden in de rest van Nederland en in België.

Uw specialist in nieuwe houten vloeren en renovatie
Amsterdam & omstreken

Prachtige houten trap gelegd door Parketvloer Schuren Amsterdam voor restaurant Karaat

ONS WERK

Vanwege onze 20+ jaar ervaring, hebben wij al veel mooie vloeren mogen maken. Hier vindt u een kleine impressie van ons werk.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u interesse in een van onze diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.