+31 6 – 11 00 01 84     ✉️ Stuur ons een mail

Uw specialist in nieuwe houten vloeren en renovatie
Amsterdam & omstreken

Traprenovatie

Kraken, beschadigingen, slijtplekken; een trap wordt vaak veel gebruikt en heeft het vaak zwaar te verduren. Hoge hakken, vuile schoenen en weersomstandigheden (bij buitentrappen) zorgen ervoor dat trappen meer aan onderhoud onderhevig zijn. Is uw trap toe aan een reparatie of zelfs renovatie? Parketvloer Schuren Amsterdam is gespecialiseerd in traprenovatie en maakt iedere houten trap als nieuw.

Bij traprenovatie kijken wij altijd naar de stijl van uw woning en inrichting. Heeft u een landelijke, romantische, moderne of juist klassieke inrichting? Dan maakt u van uw trap een echt pronkstuk als u de stijl hier doorvoert. Wij werken met veel verschillende materialen en kleuren. Ook kunnen we door middel van traprenovatie de treden geheel aanpassen op uw parketvloer.

Trapaccessoires maken uw trap af

Met een traprenovatie alleen bent u er niet, de afwerking maakt het helemaal af! Voor een goede afwerking bieden wij een groot assortiment aan trapaccessoires. Denk aan trapleuningen, knoppen of traphekken.

Traprenovatie in één dag

Wij kunnen uw traprenovatie in de meeste gevallen al in één dag uitvoeren. Samen met u bespreken we de werkzaamheden in detail en plannen we een geschikte dag voor de uitvoering. Wanneer u eerst vrijblijvend informatie of advies wilt, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Zo kunnen we de mogelijkheden rustig doornemen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u interesse in een van onze diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

NIEUWE VLOEREN

HOUTEN VLOER

HOUTEN VLOER

MULTIPLANK

MULTIPLANK

PANEEL & PATROON

PANEEL & PATROON

TAPISPARKET

TAPISPARKET

PVC & Laminaat

PVC & Laminaat

Uw specialist in nieuwe houten vloeren en renovatie Amsterdam & omstreken!