06 – 11 00 01 84       info@deverbeteringparket.nl

Vloer egaliseren

Een egale ondergrond zorgt ervoor dat uw vloer strak en mooi gelegd kan worden. Egalisatie van de vloer is vaak nodig als voorbereiding op tegelen of parket leggen. Als de ondergrond niet vlak is, kan dit leiden tot bobbels en kieren in uw nieuwe vloer. Daarnaast kan een ongelijke vloer zorgen voor problemen met uw meubels en kunnen er geluidsproblemen ontstaan. Door uw vloer te laten egaliseren, voorkomt u deze problemen en kunt u optimaal genieten van uw nieuwe vloer.

De beoordeling van uw vloer

Het egaliseren van vloeren is een vak apart. Er komt nogal wat bij kijken om dit op een juiste manier uit te voeren. Een vlakke vloer geeft het beste resultaat bij het bekleden van een vloer. Door een laag egaline aan te brengen wordt de vloer niet alleen vlakker en mooier maar het verlengd uiteraard ook de levensduur van de bekleding die daarop is aangebracht zoals vloerbedekking, marmoleum, parket, laminaat of welke bedekking dan ook.

Dikte


De dikte van de egalisatie is afhankelijk van de staat van de ondervloer. Normaal egalisatiecement is bedoeld voor het opvullen van kleine oneffenheden (enkele millimeters). Er bestaat ook egalisatiecement van zware kwaliteit waarmee u een laag kunt aanbrengen van maximaal 6 cm dik. Om tot een goed eindresultaat te komen adviseren wij om uit te gaan van 3 mm laagdikte.

Twijfelt u aan de kwaliteit van uw ondervloer? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een goed advies.

 

ONS WERK

Vanwege onze 20+ jaar ervaring, hebben wij al veel mooie vloeren mogen maken. Hier vindt u een kleine impressie van ons werk.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op!