+31 6 – 11 00 01 84     ✉️ Stuur ons een mail

Uw specialist in nieuwe houten vloeren en renovatie
Amsterdam & omstreken

Vloer egaliseren

Een egale ondergrond zorgt ervoor dat uw vloer strak en mooi gelegd kan worden.

Waarom uw vloer egaliseren?

Egalisatie van de ondervloer is vaak nodig ter voorbereiding op tegelen of parket leggen. Als de ondergrond niet vlak is, kan dit leiden tot bobbels en kieren in uw nieuwe vloer. Een ongelijke vloer kan ook zorgen voor problemen met uw meubels en er kunnen geluidsproblemen ontstaan. Door uw ondervloer te egaliseren, voorkomt u deze problemen en kunt u optimaal genieten van uw nieuwe vloer.

Beoordeling van uw vloer

Het egaliseren van ondervloeren is een vak apart. Er komt nogal wat bij kijken om dit op een juiste manier uit te voeren. Een vlakke ondervloer geeft het beste resultaat bij het aanbrengen van een vloer. Door een laag egaline aan te brengen wordt de ondervloer niet alleen vlakker en mooier, maar het verlengd uiteraard ook de levensduur van de bekleding die daarop wordt aangebracht.

Dikte

De dikte van de egalisatie is afhankelijk van de staat van de ondervloer. Normaal egalisatiecement is bedoeld voor het opvullen van kleine oneffenheden (enkele millimeters). Er bestaat ook egalisatiecement van zware kwaliteit, waarmee een laag kan worden aangebracht van maximaal 6 cm dik. Om tot een goed eindresultaat te komen, adviseren wij om uit te gaan van 3 mm laagdikte. Twijfelt u aan de kwaliteit van uw ondervloer? Neem geheel vrijblijvend contact op voor een goed advies of vrijblijvende offerte. 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u interesse in een van onze diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

NIEUWE VLOEREN

HOUTEN VLOER

HOUTEN VLOER

MULTIPLANK

MULTIPLANK

PANEEL & PATROON

PANEEL & PATROON

TAPISPARKET

TAPISPARKET

PVC & Laminaat

PVC & Laminaat

Uw specialist in nieuwe houten vloeren en renovatie Amsterdam & omstreken!