+31 6 – 11 00 01 84      info@deverbeteringparket.nl

Uw specialist in nieuwe houten vloeren en renovatie
Amsterdam & omstreken

Vloerreparatie

Is uw vloer beschadigd? Of wilt u uw vloer aanhelen? Daar kunnen wij zeker bij hel

Aanhelen vloer

Een aanbouw lijkt soms de aanzet tot een totaal nieuwe vloer, maar dat hoeft niet. In bijna alle gevallen is het voor onze professionals mogelijk het ontbrekende deel van de vloer aan te helen. Deze zal perfect aansluiten op de bestaande vloer.

Werkwijze aanhelen

Bij aanhelen wordt de bestaande vloer ingetand, er worden bestaande planken uit de vloer gezaagd. Dit zorgt ervoor dat het nieuwe gedeelte van de vloer straks onzichtbaar overgaat in het oude gedeelte. Tevens zorgt dit ervoor dat het verband van de vloer later doorloopt en er niet één rechte lijn ontstaat op de plek waar het nieuwe deel begint. Vervolgens kunnen de nieuwe planken op maat gemaakt worden en vastgelijmd op de ondervloer. Als laatste wordt de gehele vloer geschuurd en afgewerkt met een afwerking naar keuze. Nadat uw vloer opnieuw geschuurd en afgewerkt is, zal er van de aanheling niets meer zichtbaar zijn!

Plaatselijke renovatie

In de meeste gevallen is het mogelijk een houten vloer of parket plaatselijk te herstellen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een gescheurde plank of een plank die zwaar beschadigd is.  Ook kunnen loszittende delen van een verlijmde vloer met lijm geïnjecteerd worden waardoor deze weer vastzitten. Onze adviseur kan u tijdens zijn bezoek direct vertellen of de beschadiging plaatselijk te repareren is.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u interesse in een van onze diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

ONZE SERVICES

VLOER SCHUREN

VLOER SCHUREN

VLOER EGALISEREN

VLOER EGALISEREN

LEGSERVICE

LEGSERVICE

VLOERREPARATIE

VLOERREPARATIE

OLIEN & LAKKEN

OLIEN & LAKKEN

WATERSCHADE

WATERSCHADE

VLOERVERWARMING

VLOERVERWARMING

ONDERVLOER

ONDERVLOER

TRAPRENOVATIE

TRAPRENOVATIE

Uw specialist in nieuwe houten vloeren en renovatie Amsterdam & omstreken!