...

06 – 11 00 01 84     info@deverbeteringparket.nl

Waterschade

Waterschade, wat nu? Waterschade is een ramp voor een houten vloer! De planken kunnen verkleuren, kromtrekken en er kan binnen enkele dagen al schimmel ontstaan. Snel handelen is aan te raden.

Wat moet u doen bij waterschade?

  • Vloer drogen
    • Probeer de houten vloer te drogen door het oppervlakte te deppen met handdoeken. Zet de verwarming hoog en zet, indien mogelijk, een ventilator of straalkacheltje aan.
  • Neem contact op met uw verzekering
    • Heeft u een inboedel- of opstalverzekering? Dan valt waterschade onder de dekking. Informeer bij uw verzekering naar de gang van zaken in deze situatie. Zij zullen foto’s vragen of een expert sturen. Als u foto’s maakt van de schade, probeer dan ook de oorzaak te achterhalen.
  • Neem contact op met een specialist
    • Neem zo snel mogelijk contact op met Parketvloer Schuren Amsterdam. Wij komen direct langs om de schade in kaart te brengen en wij zullen een reparatieadvies uitbrengen.

Hoe wordt de schade versteld?

De juiste reparatiemethode is afhankelijk van de hoeveelheid schade en de staat van de vloer. Soms verdwijnt de schade met een goede schuur- of lakbeurt, maar in sommige gevallen moeten delen van of de vloer worden vervangen. Uiteraard gaat dit altijd in overleg met u.

Hoeveel kost het repareren van een vloer?

Wij komen graag bij u langs om de schade te bekijken en aan de hand hiervan stellen wij een offerte op maat voor u op.

 

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem contact op!

Waterschade - Vakman repareert houten vloer na waterschade